Op een flexibele manier samen kwalitatieve IT oplossingen op maat realiseren en supporteren

Missie

Op een flexibele manier en samen kwalitatieve maatsoftware realiseren en supporteren.

 

  • Flexibel: Bij de realisatie van software is rekening houden met veranderingen en voortschrijdend inzicht uiterst belangrijk, daarom organiseren we ons zo dat we deze evoluties kunnen omarmen.
  • Samen: De combinatie van de inhoudelijk expertise van de klant en onze ervaring en kennis in het realiseren van  IT-oplossingen zijn de fundamenten waarop we steunen bij de creatie van oplossingen.
  • Kwalitatieve: Kwaliteit is een keuze en hierop wensen we niet te veel te besparen, want zelfs op korte termijn zijn de gevolgen hiervan voor zowel de klant als onszelf niet wenselijk. Onze kwaliteit mag zeker niet betekenen dat onze oplossingen duurder zijn dan deze van de concurentie, we maken ons sterk dat andere software aanbieders voor dezelfde oplossing, service en kwaliteit duurder zullen uitvallen.
  • software op maat: Onze ervaringen en feedback van onze klanten leert ons dat voor veel bedrijven maatsoftware veel voordelen heeft op kant-en-klare softwarepakketten. Hier enkele voorbeelden: eenvoudiger bij ingebruikname omdat we een natuurlijke evolutie doen van de huidige werking naar een meer gedigitaliseerde en/of geautomatiseerde werking, duidelijker in naamgevingen (vermits we deze die bij de klant reeds gekend zijn overnemen), efficiënter in gebruik doordat de software enkel doet wat nodig is, flexibeler vermits we de software voor u maken kunnen we ook uw toekomstige noden erin verwerken. Om te zorgen dat onze maatoplossingen niet duurder zijn dan standaard software oplossingen hebben we een standaard set van functionaliteiten ontwikkeld die vaak door meerdere klanten op een gelijkaardige manier herbruikt kunnen worden zoals klantenbeheer en facturatie.
  • Realiseren: Al onze oplossingen bouwen we inhouse op basis van internationele standaarden en bewezen technologie. Deze standaarden en technologie stellen ons in staat snel maat oplossingen te maken en garaderen u dat de oplossing met of zonder ons verder kan evolueren.
  • Supporteren: Bij het leveren van support hebben we 6 onderdelen: Uw applicatie ten allertijde operationeel houden, realiseren van noodzakelijke functionele en beveiligingsupgrades, realisatie van backups, monitoring van uw applicatie, support leveren bij vragen en problemen en de realisatie van evoluties binnen uw applicatie.