Op een flexibele manier samen kwalitatieve IT oplossingen op maat realiseren en supporteren

 

 

Missie

De missie van het bedrijf toegepast voor onze software realisatie is de volgende:

Op een flexibele manier samen kwalitatieve websites realiseren en supporteren.


meer info
...

 

Standaard website

Een professionele website volgens uw noden

projectstappen realisatie

Onderdelen

1. Werkwijze
2. Integratie huisstijl
3. Responsive design
4. Opzet pagina's
5. Lancering
6. Monitoring

1. Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op nauwe samenwerking en continue bijsturing. Tijdens de realisatie willen we zo snel mogelijk resultaten tonen en met u bespreken zodat u vanaf de start opmerkingen kunt geven zodat het eindresultaat helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

2. Integratie huisstijl

De eerste stap is de creatie van de template op basis van uw huisstijl. Om de kostprijs van de website niet nodeloos te doen oplopen werken we meestal op basis van templates die we aanpassen met uw logo, kleuren en specifieke vereisten. Indien gewenst kunnen we ook samen met een designer een template helemaal op maat maken om de website een uiterst unieke look te geven.

projectstappen realisatie

3. Responsive design

Al onze websites worden ontwikkeld volgens het "responsive design" principe. Dit wil zeggen dat de layout van de website zich aanpast aan smartphone, tablet en desktop.


4. Opzet pagina's

Eenmaal de template ontwikkeld is, starten we met de opzet van de verschillende webpagina's. Per pagina wordt er besproken hoe de layout zal zijn, welke teksten en foto's hierop moeten zichtbaar zijn en welke extra onderdelen hierop moeten verschijven. Extra onderdelen zijn bijvoorbeeld de weergaven van een contactformulier of een integratie met googlemaps.

5. Lancering

Nadat de verschillende webpagina's ontwikkeld zijn, kunnen we ons klaarmaken voor de lancering van de website. Een eerste stap hier is het testen van de website op verschillende browsers, gsm's en tablets. Nadat alle testen zijn afgewerkt zal de website beschikbaar gesteld worden voor de gebruikers en kenbaar gemaakt worden voor google. Eenmaal de website klaar is krijgt u ook toegang tot het CMS of content management systeem zodat u zelf aanpassingen kan doen aan de inhoud van de website.

6. Monitoring

Voor alle websites zetten we een systeem op dat continu nagaat of de website nog correct functioneert. Zodra er zich een probleem voordoet, worden we hiervan geïnformeerd en zetten we alles in het werk op dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

Uitgebreide website

1. Meertaligheid

Een standaard website worden ontwikkeld in 1 taal maar al onze websites zijn er op voorzien vanaf de start of op een later tijdstip uitgebreid te worden met meertaligheid.
Indien gewenst, kunnen we ook voor de vertaling van de website zorgen.

projectstappen realisatie

2. Webshop

Het opzetten van een webshop die 24u/24u en 7/7 beschikbaar is voor uw klanten kan een boost geven aan uw huidige verkoopscijfers. Wij zorgen ervoor dat uw website degelijk wordt opgezet en dat u zich geen zorgen moet maken over alle technische complicaties die hiermee gepaard gaan.


3. Reservatie systeem

Reservatie van tickets voor evenementen, creatie van afspraken, reservatie van vergaderruimtes of hotelkamers. Via deze uitbreiding op een standaard website kan een grote administratieve last voor u wegvallen en betere service naar uw klanten geleverd worden.

4. Integratie met social media

Het is mogelijk om nieuwsberichten van de website automatisch naar linkedin, facebook of twitter door te sturen. Ook het omgekeerde: om berichten van de socialmedia in uw website weer te geven.

 

Hosting

1. Domainnaam

Wij zorgen voor een vlotte registratie van uw domeinnaam en indien gewenst opzet van meerdere domeinnamen voor eenzelfde website. De creatie van subdomeinen voor specifieke diensten binnen het bedrijft, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

2. Email

Beheer van de verschillende email adressen binnen uw bedrijf. Opzet van email adressen voor al uw medewerkers. Creatie van email adressen voor groepen of meerdere email adressen per persoon.

3. VPS

Ook de huur van VPS of Virtual Private Servers behoort tot de mogelijkheden.
SEO of Search Engine Optimization zorgt ervoor dat uw website goed gevonden wordt door zoekengines. Indien gewenst stellen we onze expertise ter beschikking om de inhoud van uw website te verbeteren, zodat deze beter scoort bij onder andere google.

 

Een andere optie voor het vinden van de nieuwe klanten is reclame via google of facebook. Wij kunnen voor u deze reclame opzetten en vervolgens betaalt u google of facebook per klik of afgebeelde reclame.

 

User Centric Design is de techniek waarbij de layout en inhoud van de website zich aanpassen aan de gebruiker. Zo kunt u bijvoorbeeld uw website er anders laten uitzien voor een leverancier en een klant.

 

Indien gewenst kunnen we u bijstaan in het schrijven en verbeteren van de teksten die u op de website wenst te plaatsen. Het vertalen van uw teksten naar het Frans of Engels behoort ook tot de services die we aanbieden.

 

Indien u wenst kunnen we samen met een grafisch designer een complete huisstijl ontwikkelen. Logo, briefpapier en andere grafische toepassingen kunnen samen ontworpen worden.

Foto's zijn een belangrijk onderdeel van de website. Indien gewenst staan we u bij in de zoektocht en eventuele aankoop van geschikte foto's.

Voor persoonlijke foto's werken we samen met een fotograaf die foto's van u en uw team kan komen nemen om de website nog meer tot zijn recht te laten komen.